3-4 ANNOSTA
- 1 pss (180 g) Estrella Maalaisperunalastuja
- 1 pkt (200 -250 g) tarjoiluvalmiita mustapapuja
- 1 iso punasipuli tai kaksi pientä
- 1 dl mustia oliiveja viipaleina tai kokonaisina kivettöminä
- 1 pieni purkki jalapenoviipaleita
- 300 g cheddar-juustoraastetta
- 8 kpl punaisia tomaatteja
- 1 puntti korianteria
- kevätsipulia
- 1-2 limeä
- mustapippuria
Dipit
- 2 prk (200 g) tacokastiketta
- 2 prk (á 200 g) kermaviiliä
- 2 Estrella –dippiä (esim. Roasted onion)
Valmistusohjeet
- Leikkaa tomaatit neljään osaan ja poista siemenet sekä kova keskiosa. Kuutioi pieniksi lohkoiksi.
- Leikkaa sipuli pieniksi lohkoiksi. Pilko kevätsipulit.
- Valuta mustapuvut ja valmistaudu kokoamaan chips plate.
- Levitä Maalaissipsipussin pussin sisältö leivinpaperilla vuoratulle pellille tasaisesti.
- Levittele puolet juustoraasteesta, mustapavut, sipulikuutiot sekä tacokastike chipsien päälle.
- Ripottele loput juustoraasteesta täytteen päälle ja paista 150-asteisessa uunissa kunnes juusto sulaa (n. 12-15 minuuttia).
- Viimeistele jalapenoilla, tomaattilohkoilla, kevätsipulilla sekä oliiveilla, mausta limenmehulla ja mustapippurilla.
- Kaada kermaviilien ja dippipussien sisällöt kulhoon ja sekoita.
- Lusikoi kermaviilidippi koko komeuden päälle, koristele korianterin lehdillä ja nauti!