Fajitas:

3 paprikaa suikaloituna
2 sipulia suikaloituna
2 kanan rintaleikettä (tai muuta lihaa/tofua)
Rypsiöljyä paistamiseen
Noin 3 rkl miedosti humaloitua lager-olutta

Lihan/tofun kuivamarinadi:

1 tl makeaa paprikajauhetta
½ chilipalko
½ tl sokeria
Suolaa ja pippuria

Quacamole:

2 kypsää avokadoa
1 tomaatti pienittynä
1 valkosipulinkynsi pienittynä
sitruunamehua loraus
Suolaa ja pippuria
Tabascoa maun mukaan

Salsa:

Pari kypsää tomaattia pienittynä (ota siemenet pois)
1/2 paprika kuutioituna
1 rkl palmusokeria
Ripaus suolaa
Loraus chipotle- kastiketta

Lisäksi:

Tortilla-lettuja
Tuoretta korianteria
Estrella Sriracha mayo uutuussipsejä

Paista erikseen sipulit ja paprikat. Sekoita kuivamarinadi ja hiero se kananfileisiin/tofuun. Paista kanafileet kokonaisena. Ota fileet pannulta pois ja viipaloi ne. Laita sitten fileet takaisin pannulle, laita mukaan tilkka olutta, jolla saat kosteutta lihaan ja kaikki pannun maut talteen.

Tee quacamole murskaamalla haarukalla pehmeät avokadot. Sekoita sitten kaikki aineet.  Anna maustua hetken. Tee salsa sekoittamalla kaikki aineet. Voit keittää salsaa hieman kasaan jos tomaatit ovat todella kirpeitä.

Kokoa fajitakset laittamalla mieleisesi määrä täytteitä fajitas-letulle.  Ripottele lopuksi kaiken päälle chipsejä, hieman murskattuna. Nauti kaikkea kaiken kanssa, juomana kylmä lager-olut.