Marinaadi
- 2 tl tuoretta inkivääriä
- 1 punainen chili
- 1 pussi Estrella Garlic & Chili Dipmix
- 1 lime
- 2 rkl soijakastiketta
- 1 dl oliiviöljyä
Wokki
- 500 g scampeja
- ½ punainen paprika
- ½ vihreä paprika
- 4 kevätsipulia
- 1 nippu tuoretta korianteria
- 350 g nuudeleita
Hienonna inkivääri ja chili pieneksi. Sekoita kaikki ainekset keskenään kulhossa. Anna mausteseoksen seistä kulhossa 5 minuuttia.
Kuori katkaravut, puolita marinaadi ja sekoita katkaravut mukaan. Anna maustua noin 10 minuuttia.
Leikkaa paprikat ja kevätsipulit ohuiksi suikaleiksi ja pilko pieneksi puoli nippua korianteria. Paista vihannekset wok- tai paistinpannussa marinaadin kanssa.
Keitä nuudelit paketin keitto-ohjeen mukaan. Laita katkaravut vartaalle ja paista vartaat grillissä tai paistinpannulla.
Sekoita vihannekset ja katkaravut valmiiden nuudelien kanssa. Koristele lopuksi tuoreella korianterilla.