3-4 ANNOSTA

  • 1 pss (180 g) Estrella Maalaisperunalastuja
  • 1 pkt (200 -250 g) tarjoiluvalmiita mustapapuja
  • 1 iso punasipuli tai kaksi pientä
  • 1 dl mustia oliiveja viipaleina tai kokonaisina kivettöminä
  • 1 pieni purkki jalapenoviipaleita
  • 300 g cheddar-juustoraastetta
  • 8 kpl punaisia tomaatteja
  • 1 puntti korianteria
  • kevätsipulia
  • 1-2 limeä
  • mustapippuria

Dipit

  • 2 prk (200 g) tacokastiketta
  • 2 prk (á 200 g) kermaviiliä
  • 2 Estrella –dippiä (esim. Roasted onion)

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa tomaatit neljään osaan ja poista siemenet sekä kova keskiosa. Kuutioi pieniksi lohkoiksi.
  2. Leikkaa sipuli pieniksi lohkoiksi. Pilko kevätsipulit.
  3. Valuta mustapuvut ja valmistaudu kokoamaan chips plate.
  4. Levitä Maalaissipsipussin pussin sisältö leivinpaperilla vuoratulle pellille tasaisesti.
  5. Levittele puolet juustoraasteesta, mustapavut, sipulikuutiot sekä tacokastike chipsien päälle.
  6. Ripottele loput juustoraasteesta täytteen päälle ja paista 150-asteisessa uunissa kunnes juusto sulaa (n. 12-15 minuuttia).
  7. Viimeistele jalapenoilla, tomaattilohkoilla, kevätsipulilla sekä oliiveilla, mausta limenmehulla ja mustapippurilla.
  8. Kaada kermaviilien ja dippipussien sisällöt kulhoon ja sekoita.
  9. Lusikoi kermaviilidippi koko komeuden päälle, koristele korianterin lehdillä ja nauti!